PROFESSIONALS EXPERTS EN

PAVIMENTS  i SUPERFÍCIES DE FUSTA


Fusteria Casbell Andorra t'ofereix un servei integral per crear o renovar espais amb la fusta com a gran protagonista, posant a la teva disposició els nostres coneixements en el tractament d'aquest material i així garantir un resultat òptim en el revestiment de grans superfícies com paviments, parets o sostres destinats a lluir la fusta com a element principal en la seva concepció.

Inspira't!


www.fusteriacasbell.com

PORTES I ARMARIS


Portes i armaris són elements indispensables de tota edificació que suporten un ús continuat. A Fusteria Casbell sabem la necessitat de combinar una bona qualitat en els seus materials al mateix temps que mereixen una estètica acurada. Sense dubte trobarem l'opció idònia per complir amb tots dos requeriments i sorprende amb la seva presència.

www.fusteriacasbell.com

ESCALES I BARANES


Els accessos i canvis de nivell són zones molt transitades, amb pocs elements però de gran protagonisme. Fusteria Casbell et convida a crear àrees de pas amb personalitat.

Aprofita cada centímetre per deixar anar la imaginació, transita per un paisatge en fusta.

www.fusteriacasbell.com

CUINES I BANYS

Fusteria Casbell transforma la teva cuina o el teu bany en un espai majestuós on deixar-te portar per la inspiració per elaborar la teva gastronomia o relaxar-te en un ambient plàcid  absolutament, creat per a tu. 

www.fusteriacasbell.com

MOBILIARI A MIDA


Fusteria Casbell et dóna la possibilitat d'optimitzar qualsevol espai convertint zones mortes o poc versàtils en elements indispensables per a la teva vida diària.

No existeix espai que no pugui trobar solució al nostre taller.

Ens encanta personalitzar tot el que és susceptible de ser personalitzat, en fusta, és clar!

www.fusteriacasbell.com

VESTIDORS


L'organització és una qualitat molt valorada en una societat que viu amb presses i necessita estalviar temps. Resol més ràpidament les tasques domèstiques amb espais especialment creats per realitzar-les.

Un vestidor, una habitació per a la bugada... A Fusteria Casbell Andorra ho fem realitat!

www.fusteriacasbell.com

BODEGUES


Ets un amant de la vinicultura? Les aficions també tenen cabuda entre els projectes que Fusteria Casbell Andorra pot realitzar per a tu.

Consenteix els teus vins en un ambient favorable per a la seva conservació creat especialment per aquesta finalitat. amb materials  i mà d'obra de qualitat.

www.fusteriacasbell.com

LOCALS COMERCIALS


Fusteria Casbell Andorra realitza treballs per a empreses i locals comercials respectant els terminis d'entrega, volem que obris les portes del teu negoci al públic amb un aspecte impecable i en el moment pactat.

www.fusteriacasbell.com

DISSENY D'INTERIORS


Crear o renovar el conjunt d'un espai requereix planificació i equilibri entre els diferents elements, Fusteria Casbell Andorra s'ocupa de trobar el millor disseny per aconseguir un acoblament exacte entre què imagines i el que veuràs una vegada enllestida la feina.

Per aconseguir-ho el nostre equip de professionals encaixarà la teva idea en un ambient coherent i harmònic visualment.

www.fusteriacasbell.com

CONTACTA  ARA PER OBTENIR UN PRESSUPOST GRATUÏT DEL TEU PROJECTE